Kapcsolat

Aurum Szalon
Minden szakemberünk elérhetősége (időpont kérés miatt) a saját menüpontjában található.

Tel: 34/740-445 (Általános információkra.)
E-mail: ascosmed@gmail.com

Cím:
Tatabánya, Álmos vezér út 1. Fsz.2.
Nyitva tartás:
Telefonos bejelentkezés alapján.

Időpontkérés a választott szakember mobilján hétköznap 8.00-20.00 között!

Megosztás

Magicpolar RF kezelés

Magicpolar rádiófrekvenciás kezelés

....hogy jól érezd Magad a bőrödben!

Ezzel az újgenerációs módszerrel számtalan területen végezhető kezelés, így célzottan koncentrálunk egy-egy adott területre, hogy a legjobb és leghatásosabb eredményt érjük el. Az újdonság az, hogy már egy kezelés is látványos eredményeket hoz, így Ti a saját szemetekkel meggyőződhettek arról, hogy mennyit javult a kezelt terület adottsága.

A rádiófrekvenciás energia hőfejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert,hiszen orvoslásban is használták/ják.

Fizikaórát nem tartanék, de néhány szót ejtenék a frekvenciákról, elektródákról és az RF fejlődősőről.

Fizikai paramétereit tekintve a nagyfrekvencián belül a 30 kHz – 300 GHz közötti frekvenciatartományba eső elektromágneses hullámokat rádiófrekvenciának nevezzük. Ezen belül helyezkedik el a mikrohullám, mely frekvenciáját tekintve 300 MHz és 300 GHz közötti.
Az orvostudományban és az esztétikai kezeléseknél az alábbi generációk lelhetők fel:

Az I. generációs unipoláris RF, melynek hátránya, hogy az RF áram a test egész hosszán átáramlik, alacsonyabb kezelési hatékonyság, nagyon magas áramot igényel (200-300 Watts), a bőrt/elektródákat hűteni kell, és kissé fájdalmas kezelés.

A II. generációs Bipoláris RF, melyre jellemző, hogy az RF áram 2 elektróda (pólus) között áramlik, a bőrbejutás mélysége állandó és körülbelül az elektródák közti távolság fele, az RF a kezelt területre koncentrálódik, nem invazív hatású.

A III. újgenerációs TRIPOLÁRIS vagy multipoláris RF.  Az RF áram legalább 3 elektróda (pólus) között áramlik,  bőrbejutás mélysége variálható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben, az RF a kezelt területre koncentrálódik, nem invazív hatású.

A Magicpolar tripoláris és hexapoláris kezelőfejjel felszerelt.

A hőhatást belülről kifeleé fejtjük ki, így tehát, míg a bőrfelszínen max.38-42 C' érezteheő (látható), addig a mélységben már 60-65 C'.

A hőhatás ott a legmagasabb, ahol az elektromos ellenállás a legnagyobb, tehát ott ahol kevés víz/folyadék van. Szervezetünkben a víz és a vér remek vezető, míg a csontok és a zsír kevésbé. Az RF mindig a legkisebb ellenásllás felé halad.

A behatolási mélység az elektródák (pólusok) közti távolság fele. ca.2-4mm

Fontos kiemelni, hogy ennél a kezelésnél nincs hatóanyag bevitel és nincs mellékhatás!!! (Maximum bőrpír a hőhatástól,mely 1-2 órán belül elmúlik.)Milyen célzott kezeléseket vehetsz nálunk igénybe:

 • Arcfiatalítás, bőrfeszesítés, ránctalanítás egyben,

 • Kollagén stimuláció,

 • Szem alatti táskák, sötét karíkák állípotának javítása,

 • Fejbőrkezelés, hajhullás elleni kezelés ,

 • Fogyasztás – körfogatcsökkentés a test minden táján,

 • Kezelhető területek: karok, has, derék, csípő, fenék, belső comb, külső comb, vádli.

 • Cellulitkezelés és bőrfeszesítés , még a IV. fokozatú narancsbőrt is kezeljük.

 • Stria, terhességi vagy hízási csík kezelése és halványítása.

Hogyan segít az arcfiatalításban?

Az életkor előrehaladtával a bőr feszességéért felelős kollagénállományunk csökken, mivel a fibrolast sejtek akítvitása (mellyek a kollagént is termelik) csökken. Ezt a folyamatot szeretnénk "visszafordítani", illetve  a sejtek termelődését ösztönözni. A Magicpolar kezeléssel olyan sejtszinten ható hőhatást hozunk létre, melynek következtében a fibrolast sejtek aktivizálódnak és új kollagén stuktúrákat képeznek. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, csodálatos fiatalos ragyogást adva az arcnak.

 


Az alakformálásnak egyik legújabb csúcstechnológia. A kezelés során megfelelő frekvenciák és energia paraméterek alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. Ezt a hőbevitelt a kezelt alany csak egy kellemes melegítő hatásnak észleli és mellékhatások nélkül veheti igénybe kortól és nemtől függetlenül. A kezelésérzet hihetetlenül kellemes, ami az egyik legnagyobb vívmánya az új technológiának.

A hexapoláris technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer. Nem feledkezhetünk meg egy fontos fejlesztésről; a rádiófrekvenciás kezelőfej vörös és kék színű szuper intenzív fényű LED fényforrásokkal lett ellátva. A precízen vezérelt rádiófrekvenciás csúcstechnológia és a LED fénytechnológia szinergia hatása fantasztikus kezelési eredményeket biztosító komplex rendszert alkot.

A kezelés biztonságos,nem jár fájdalommal csak némi bőrpírrel párosulhat. Minden eljárás során a Vendégek kellemes meleg érzetről számolnak be. A szakember folyamatos kontroll alatt tartja a Vendég visszajelzését,igényét és a gép kijelzőjét egyaránt.

Az alábbi betegségeknél vagy állapotnála kezelés nem alkalmazható:

 • Terhesség és szoptatás ideje alatt,

 • Pacemaker vagy súlyos szívritmus esetén,

 • Daganatos betegségeknél,

 • Keloidos heg,

 • Gyulladásos, vagy lázas állapot esetén,

 • Bármilyen fertőző betegség esetén,

 • Accután szedése 6 hónapon belül,

 • Aktív herpes,

 • Botox kezelés után 2-4 hétig nem vehető igénybe a kezelés,

 • Kémiai hámlasztás után 1-2 hétig ne alkalmazzuk,

 • Hyaluronsavas feltöltés után 6 hónapig nem vehető igénybe a kezelés az adott területen,

 • Bőrbetegség esetén,

 •  Anyajegyekkel "tarkított" területen óvatosan, kikerüllve,

 • Súlyos pajzsmirigy rendellenesség esetén,

 • Mellimplantátum esetén dekoltázs nem kezelhető,

 • (Régi) Tetovált területen óvatosan,hiszen a fémtartalma miatt kellemetlen érzés esetleg szikra keletkezhet.

Hány kezelésre van szükség?

A kezelt területtől (problémától) függ, hogy 6-8-10 kezelést ajánlunk hetente. Illetve az elért eredmény hosszútávú megőrzését havi 1 fenntartó kezeléssel biztosíthatjuk.