Kapcsolat

Aurum Szalon
Minden szakemberünk elérhetősége (időpont kérés miatt) a saját menüpontjában található.

Tel: 34/740-445 (Általános információkra.)
E-mail: ascosmed@gmail.com

Cím:
Tatabánya, Álmos vezér út 1. Fsz.2.
Nyitva tartás:
Telefonos bejelentkezés alapján.

Időpontkérés a választott szakember mobilján hétköznap 8.00-20.00 között!

Megosztás

Házirendünk

HÁZIREND

 

A házirend célja, hogy meghatározza az AURUM Szalonban tartózkodó - a szolgáltatásokat igénybe vevő - személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzéséhez elengedhetetlenek.

A hatályos magyar jogszabályok és jelen Házirend betartása kötelező minden üzletünkben tartózkodó személyre nézve. A Házirend elolvasható üzletünk várakozó helyiségében és honlapunkon egyaránt. Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével Vendégünk automatikusan elfogadja a Házirend szabályait.

A Házirend továbbá előírja az AURUM Szalon rendeltetésszerű használatára, állagának megóvására, biztonságos üzemeltetésére szolgáló követelményeket. Kérjük, ügyeljen Ön is a tisztaságra!

1. A szolgáltatásokat előzetes bejelentkezés alapján tudják igénybe venni kedves Vendégeink. Bejelentkezési idő: hétköznap 8.00-20.00.

Amennyiben nem kértek időpontot, nem feltétlenül áll rendelkezésre szabad hely. Munkaidőn túl és vasárnap, valamint ünnepnapokon 200%-os pótdíj kerül felszámításra.

2. A lefoglalt időpontokra kérjük pontosan érkezzenek. Ha ez nem így történik, akkor a szolgáltatás idejét a késés idejével lecsökkentjük, ezzel védve az Önök után pontosan érkezőket.

3. Bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, ezért nem tud eljönni a lefoglalt időpontra. Ilyenkor kérjük, előre jelezze, hogy mi történt. Mi nem szeretnénk, „bánatpénzt” felszámítani, de ha valaki kétszer egymás után nem jelenik meg a lefoglalt időpontban, és nem is értesít bennünket, hogy nem tud eljönni, Őt sajnos többet nem tudjuk többet elvállalni!!!

4. Ajándék kupon vásárlása esetén az érvényesség a vásárlástól számított 3 hónap.

5. Bérlet vásárlása esetén az érvényesség a bérleten fel van tüntetve.

6. Az egészség számunkra kulcsfontosságú. Szalonunkban kifejezetten figyelünk a higiéniára, ezért kérjük, ha betegnek érzi magát (megfázás, influenza, egyéb vírusos megbetegedések tüneteit észleli magán), egyeztessünk új időpontot! Ahogy mi is figyelünk arra, hogy Ön ne kaphasson el semmit a Szalonban; kérjük, segítsen nekünk abban, hogy Ön se fertőzzön meg senkit!

Kérjük, hogy beteg gyermeket se hozzon az Üzletbe!

7. Bármilyen egészségügyi problémát, betegséget az időpontfoglalásnál, vagy a szolgáltatás igénybevétele előtt jelezni kell. Ha elmulasztja közölni az állapotát, felelősséget nem vállalunk a következményekért. Itt említenénk meg, hogy kozmetikai sminktetoválás előtt előzetes konzultációra minden esetben szükség van, ahol formanyomtatványt töltünk ki a Vendéggel és erre is külön időpontot kell egyeztetni. Ne mástól vegyük el az időt, vagy zavarjuk meg a kezelését.

8. Házi kedvencét kérjük hagyja otthon, vagy bízza felügyeletre, mert sajnos a szalonba TILOS behozni!

9. Kérjük Vendégeinket, hogy üzletünk területén őrizzük meg a nyugodt hangulatot, a csendet. Kérjük, tartózkodjanak a hangos beszédtől, kiabálástól és minden egyéb hangos vagy más módon zavaró tevékenységtől (pl. zenehallgatás telefonról, ajtó becsapása stb.).

10. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy üzletünkben minden termék és szolgáltatás azonnal fizetendő, hitelre vásárlást nem engedélyezünk. Áraink nem alkuképesek.

11. Amennyiben bármely szolgáltatás elvégzése után reklamáció merül fel, kérjük azonnal és kulturáltan intézzük a felmerült probléma megoldását az adott szakemberrel.

12. A Házirend bármely pontjának megszegése esetén munkatársaink kötelesek a szabálytalan viselkedés megszüntetését kérni. Amennyiben ez a kérés nem teljesül, a szabálytalankodó személynek el kell hagynia üzletünket, akár a megkezdett szolgáltatás félbeszakításával.

13. A Házirendet az üzemeltető bármikor egyoldalúan és azonnal módosíthatja.

13+1. A Szalon egész területén TILOS a dohányzás!

A Házirend jelen verziója 2022. szeptember 1. napjától lép életbe.

Köszönjük Vendégeinknek, hogy házirendünk betartásával hozzájárulnak zökkenőmentes és rendezett üzletmenetünkhöz, valamint többi Vendégünk nyugalmához!

Szolgáltatásaink igénybevételéhez kellemes időtöltést, kikapcsolódást kívánunk!

Tisztelettel: az AURUM Szalon csapata